Kommunikation og retningslinjer til vores medlemmer: 

http://Alot.nu eller http://alot.klub-modul.dk/
Er klubbens officielle hjemmeside, her finde man bl.a. oplysninger om klubben og klubbens træningstilbud. Her vil være mulighed for at købe abonnement, se referater for Generalforsamlinger og bestyrelsesmøde.

Alle officiellige arrangementer skal sendes ud til vores medlemmer via klubmodulet og kan med fordel oprettes på ALOT Facebookgruppen.

Mail skal sendes via klubbens klubmodul. Dette er med til at sikre at alle medlemmer modtager mailen samt at medlemmers privat e-mailadresser ikke bliver fejlagtigt eksponeret.

ALOT har en Facebook gruppe ”ALOT – Albertslund Løb og Triathlon”. Facebookgruppe er det sted, hvor vores medlemmer kan skrive sammen og dele opslag om ting der foregår i klubben. Gruppen er lukket, så medlemmer ikke skal føle sig ”udstillet” for hele verden, når de skriver eller kommentere et opslag. Alle med interesse for klubben kan blive medlemmer af gruppe, men vil blive screenet af en administrator, for at undgå spam og reklame opslag.

 
Vi forbeholder os retten til at smide et medlem ud af gruppen, hvis medlemmets intentioner er at udspreder spam, reklame, markedsføring eller lign.

Et medlems indlæg vil blive slette, hvis indlægget er hadefulde, truende/krænkende eller diskriminerende. Hvis et indlæg bliver slettet, vil medlemmet få besked om, hvorfor indlægget er blevet slettet. Derudover vil der komme et opslag på gruppen om hændelsen fra bestyrelsen. Et medlem af gruppe vil kunne blive ekskluderet fra gruppen af bestyrelsen, hvis bestyrelse finder det nødvendig.

Husk altid at holde en sober og saglig tone på de sociale medier.

ALOTs udvalg benytter derudover Facebook grupper, til at kommunikere intern i udvalgene og til at planlægge træning, løb eller lign. Det er de enkelte udvalg, der styre disse grupper.

 

Kommunikation og retningslinjer på offentlige steder:

http://Alot.nu eller http://alot.klub-modul.dk/ er også for kommende medlemmer, hvor de kan finde information om klubben eller andre som har interesse i klubben.

Facebook siden ”ALOT” er til kommunikation ud mod resten af verden. Det er der, hvor vi lægger opslag om ”Læg at løb 5 km” eller andet event, som skal fremme lysten til at blive medlem af ALOT.

Der skal som udgangspunkt ikke oprettes specifikke grupper for ALOTs medlemmer, da dette vil fragmentere ALOT. Ønsket i ALOT er at støtte fællesskabet. Er der ønsker om anden struktur, skal dette godkendes af bestyrelsen.

ALOT på Instagram
ALOT har en Instagram profil. Den er på sammen måde som ALOT Facebooksiden til for at kommunikere med resten af verden og sprede budskabet om verdens ”måske” bedste klub.

ALOT på Twitter
ALOT har en Twitter profil, den er i dag ikke særlig aktiv, men vil som de andre sociale mediere kunne bruges til markedsføring af klubben.

 

Online eksponering: Websider, blogs, facebooksider/events, Instagram og Twitter:

Brug ALOT hashtag når du deler gode historier på nettet

#alot_løb #alot_tri @ALOT

@ALOT_tweet
 

LOGO og skrifttype (Font):

Ved køb af nyt klubtøj hos CPH Run kan du gratis få trykt ALOT logo på tøjet. Hvis du har købt tøj andre steder og du ønsker at få ALOT tryk på, kan du kontakt Intersport i Herlev eller CPG RUN SHOP i Rødovre og få trykt ALOT logo på. Dette er dog egenbetaling, men der er aftalte en god pris.

Det er vigtigt at vi benytter vores logo når du kommunikerer. Du kan downloade vores logo her.

 

 

Fonten er en ’Cooper Black’ - filnavn COOPBL