Velkommen til ALOT

Albertslund Løb og Triathlon

ALOT er klubben for alle der vil finde glæde og udfordringer med løb og triathlon.
Vi er stolte af vores klub, hvor vi lægger stor vægt på at have et stærkt socialt sammenhold på tværs af alle, og vores træninger bærer alle sammen præg af det. Der er plads til de hurtige, der er plads til de langsomme, vi giver plads til hinanden.

Opdateret 2/3/21: Udendørstræning genoptages fra uge 9, hvorimod svømning stadig af aflyst grund Corona.

Mødesteder:
10 km holdet mødes foran lågen til opvisningsbanen

40 min holdet mødes på græsset foran AIF huset.

I kan/må ikke forvente en træner til alle træninger.

Hvert år kommer der nye medlemmer til ALOT, enten som rutinerede løbere eller triathleter, eller på et af vores opstartshold, hvor helt nye løbere lærer at løbe deres første 5 km løb. ALOT er som klub også meget rutineret i at arrangere løb hvor specielt vores Ultraløb er kendt landet over.

Tilmeld dig til 5km opstartsholdet og vælg "5km opstart efteråret 2020".
Læs mere om træning med ALOT.