Velkommen til ALOT

Albertslund Løb og Triathlon

ALOT er klubben for alle der vil finde glæde og udfordringer med løb og triathlon.
Vi er stolte af vores klub, hvor vi lægger stor vægt på at have et stærkt socialt sammenhold på tværs af alle, og vores træninger bærer alle sammen præg af det. Der er plads til de hurtige, der er plads til de langsomme, vi giver plads til hinanden.

Opdatering: Al holdtræning og svømning er aflyst for nuværende frem til og med 28. februar grunde Corona.
Alle opfodres til at træne alene eller i jeres sociale bobler.

(opdateret 31/1/2021)
___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___ ___

Nye mødestedet grundet Corona

De nye restriktioner tillader voksen idræt at være 10 personer. Dette incl. træner.

Derfor sender vi her en oversigt over de nye mødesteder.

Husk at holde 2m afstand under løb, max 10 pers. i gruppen og bliv hjemme ved symptomer.

Vedrørende mandags core + intervaller:

Rene laver Facebook opslag, her vil det være først til mølle.
De 9 første som tilkendegiver de vil deltage har plads på holdet.

Vi har gjort det før, og vi gør det igen. Vi kan godt følge restriktioner og anbefalinger.

I kan/må ikke forvente en træner til alle træninger.
Vi har i øjeblikket brug for dobbelt op på frivillige kræfter, og nogen vælger helt forståeligt, at løbe alene.
Vi må alle stå sammen hver for sig, og ALOT er her også efter Corona.

Hvert år kommer der nye medlemmer til ALOT, enten som rutinerede løbere eller triathleter, eller på et af vores opstartshold, hvor helt nye løbere lærer at løbe deres første 5 km løb. ALOT er som klub også meget rutineret i at arrangere løb hvor specielt vores Ultraløb er kendt landet over.

Tilmeld dig til 5km opstartsholdet og vælg "5km opstart efteråret 2020".
Læs mere om træning med ALOT.