Velkommen til ALOT

Albertslund Løb og Triathlon

ALOT er klubben for alle der vil finde glæde og udfordringer med løb og triathlon.
Vi er stolte af vores klub, hvor vi lægger stor vægt på at have et stærkt socialt sammenhold på tværs af alle, og vores træninger bærer alle sammen præg af det. Der er plads til de hurtige, der er plads til de langsomme, vi giver plads til hinanden.

Corona opdatering 18/12/2021:

Kære alle

Kulturministeriet er kommet med anbefalinger og restriktioner til foreningslivet. Det betyder, at Core træning er aflyst frem til efter 5/1. Når svømning starter op igen, så skal der bæres mundbind frem til 17/1. (Selvfølgelig ikke under selve svømningen)
Hvis vi mødes inden på Stadion, så skal der også her bæres mundbind frem til 17/1.

Anbefalinger:
Ministeriet kommer blandt andet med en opfordring om, at idrætsforeningerne aflyser deres indendørs aktiviteter (ikke udendørs) i juleferien. Det vil sige fra søndag den 19. december klokken 08.00 og indtil den 5. januar, hvor planen er, at børnene igen begynder i skole.

Restriktioner:
- Der er krav om, at alle over 12 år bærer mundbind eller visir, når de opholder sig på en idrætsfacilitet som idrætshaller, træningscentre og svømmehaller. Dette gælder også frem til den 17. januar.

Jeanne

Hvert år kommer der nye medlemmer til ALOT, enten som rutinerede løbere eller triathleter, eller på et af vores opstartshold, hvor helt nye løbere lærer at løbe deres første 5 km løb. ALOT er som klub også meget rutineret i at arrangere løb hvor specielt vores Ultraløb er kendt landet over.

Tilmeld dig til 5km opstartsholdet og vælg "5km opstart forår 2022".
Læs mere om træning med ALOT.