Lær at løbe 5 km
ALOT starter endnu et nyt 5 km begynderhold 28. august 2019 med afslutning 8. december hvor der afsluttes med TIKs julemotionsløb.
 
Kom rigtigt i gang med at løbe 
Mange mennesker kender det, vi vil så gerne i gang med at motionere, men vi ved ikke helt hvordan det skal gribes an, så prøver vi os frem på egen hånd, og for manges vedkommende er det en svær udfordring, der alt for mange gange ender med at man stopper sit løbeprojekt igen. 

Begynderhold 5 km 
ALOT’s begynderhold lærer deltagerne at løbe på en rolig og afbalanceret måde, hvor vi lægger vægt på at finder glæden i at løbe, samtidig med at kroppen vænner sig til at løbe. Vi lærer også at sætte pris på at deltage i et løbefællesskab.
 
Vi starter meget blødt ud hvor vi blander løb med løberelaterede træningsøvelser, og langsomt når vi frem til at alle kan løbe 5 km uden pause. Alle kan være med – Husk at dem der i dag løber også har været begyndere engang. 

Tid og sted: (opdateres snaret)
Første træningsdag er onsdag den 28. august 2019 kl. 17.00, hvor vi samles til et opstartsmøde på Albertslund Stadion. Og nåede du ikke med til opstartsmøde, så kom forbi til træning søndag kl. 9:15 eller onsdag kl 17:00. Det er ikke for sent at falde ind.

Tilmeld dig ved at oprettet en profil og tilmelde dig holdet ved at klikke på 'kontingent' øverst på siden. Eller klik her