Velkommen til ALOT

Albertslund Løb og Triathlon

ALOT er klubben for alle der vil finde glæde og udfordringer med løb og triathlon.
Vi er stolte af vores klub, hvor vi lægger stor vægt på at have et stærkt socialt sammenhold på tværs af alle, og vores træninger bærer alle sammen præg af det. Der er plads til de hurtige, der er plads til de langsomme, vi giver plads til hinanden.

Vi kan nu mødes som vi plejer, og det vil være foran opvisningsbanen. Skulle vi være mere end 50 personer, så deler vi os naturligvis op. Husk at man fortsat skal holde afstand, og ved fysisk aktivitet gælder 2m afstand fortsat. Dette skal selvfølgelig overholdes selvom løbe grupperne nu bliver større.

De indendørs faciliteter er også åbnet. Det er derfor muligt at benytte bad, core lokale etc. på stadion. Her er retningslinjerne dog, at der skal være 4m2 per person. Derfor vil der her fortsat være en begrænsning i antal.

Hvert år kommer der nye medlemmer til ALOT, enten som rutinerede løbere eller triathleter, eller på et af vores opstartshold, hvor helt nye løbere lærer at løbe deres første 5 km løb. ALOT er som klub også meget rutineret i at arrangere løb hvor specielt vores Ultraløb er kendt landet over.

Tilmeld dig til 5km Royal Run og vælg "Royal Run 5 KM begynderhold".