Er du allerede medlem af en triathlonklub, så gør følgende :
1. Anvend brugernavn og password som du har modtaget fra din klub.
2. Kan du ikke huske/har ikke fået brugernavn og password til Klubmodul, så klik  HER .
3. Skulle ovenstående ikke fungere for dig, kontakt din klubadministrator.
Ellers opret en profil her  Opret profil
Kære ALOTTER
Hermed "tilmelding" til Etape ALOT i uge 25??
En kanon mulighed for at løbe en maraton bidt over i 5.
Vi løber mandag til fredag og distancerne kan i se længere nede.
Som tingene ser ud lige nu, så bliver det virtuelt og start/mål går fra egen hoveddør??
Skulle tingene ændre sig, så tilføjes der flere muligheder. Det vil aldrig blive et krav at man skal løbe sammen eller fra stadion. Denne uge kan derfor løbes uanset hvor man er, eller hvad man ellers skal?? (næsten)
På ALOT.nu vil man kunne betale 40 kr og dermed modtage en medalje efter gennemførsel af etapen. (det kræver min 30 betalende deltagere)
Distancerne er som følger:
Mandag 10km
Tirsdag 8,7km
Onsdag 6 km
Torsdag 7,5 km
Fredag 10 km
Efter hver etape vil løbskontoret lave et opslag. Her noterer man dagens tid. Løbskontoret holder dermed styr på resultatlisten????
God træning????
15.06.2020
15.06.2020 kl. 08.00 - 19.06.2020 kl. 23.55
40,00 kr.