1/2 IM - TRI klubmesterskab

Selvom det er vinter, er det pludselig tid til at vi skal tilmelde os klubmesterskabet i TRI til sommer. Vi tager til Stevns, for her har vi igen fået vores egen start, så vi skal ikke ligge og slås med alle andre deltagere. Det giver et roligt stævne, da det kun er klubkammerater i vandet til start. Vi håber på at se både erfarne og nye klubkammerater til en skøn dag på Sydsjælland. Stevns er et virkelig hyggeligt stævne med en fantastisk atmosfære, og vi plejer at hygge os efterfølgende med grill og pokaloverrækkelse.

Vi afvikler ét samlet mesterskab uanset om du stiller op på kvart eller halv distance. Deltager du i ½, divideres din tid med 2.

Når løbet er slut for dem der stiller op i kvart, håber vi på at man bliver hængende og hepper på dem, der laver halv, og hygger med god forplejning indtil vi har alle i mål og vi kan overrække præmier.

Tid: Søndag 28. juni 2020

Sted: Rødvig Havn

Distancer:

· Kvart: 950 svøm, 45 cykling og 10,5 løb

· Halv: 1900 svøm, 90 cykling og 21,1 løb.

Pris. Vi får priserne som early bird, selvom fristen herfor egentlig er overskredet:

· Kvart: 530,-

· Halv: 740,-

Læs mere på https://stevnsjernmand.dk/

Tilmeld dig og betal via klubmodul senest d. 13. februar. Efterfølgende foretager vi en samlet tilmelding til sportstiming.

Er du allerede tilmeldt? Så fortvivl ikke, du kan sagtens deltage, så længe du er medlem af ALOT. Tjek din sportstiming-tilmelding for at se, om du har anført ALOT som din klub.

Vi glæder os til en triatlonfest! Og alle er jo velkomne som heppere!

13.02.2020
28.06.2020 kl. 08.00 - 28.06.2020 kl. 18.00
Rødvig Havn
740,00 kr.