ALOT 2020 Challenge - 1010 KM
Er du allerede medlem af en triathlonklub, så gør følgende :
1. Anvend brugernavn og password som du har modtaget fra din klub.
2. Kan du ikke huske/har ikke fået brugernavn og password til Klubmodul, så klik  HER .
3. Skulle ovenstående ikke fungere for dig, kontakt din klubadministrator.
Ellers opret en profil her  Opret profil
 Hej ALOTTER

Som mange af jer har set på Facebook, så laver vi en ALOT 2020 Challenge.

Det går i al sin enkelthed ud på at løbe eller gå 2020 km i 2020.
For at få alle/flere med, så laver vi selvfølgelig også den halve distance. Altså 1010 km gå eller løb i 2020.
Man må gerne løbe længere, men for at opnå præmien, så skal man som minimum gennemføre den hele eller den halve, alt efter hvilken man tilmelder sig.

Det er ikke en konkurrence, det er rigtig god motivation til at holde løbe skoene varme i hele 2020.

For at opnå den speciel designede medalje, skal man dokumentere sit opnåede resultat. Om I benytter Garmin, Suunto, Polar, Endomondo eller andet, så vil det være muligt i jeres APPs eller hvor I uploader jeres data, at se jeres aktuelle km for året løbende. Det står I selv for, og hvor tit i vil fremvise data er efter eget valg. Det endelige regnskab gøres op sidst i 2020. Man kan f.eks. fremvise et screenshot.

Der vil meget snart komme en tilmelding på vores hjemmeside ALOT.nu.
Der vil være en mindre egenbetaling på 50kr. Resten af beløbet for medaljerne giver klubben tilskud til.

Mange hilsner fra

Kim, Mia, Caroline og Jeanne
31.08.2020
01.01.2020 kl. 00.00 - 31.12.2020 kl. 23.55